Afgelopen zondag stapte ik in de auto richting Utrecht. Op naar Immer Urlaub, de concept- en illustratiestore van Ellen Vesters! In deze te gekke winkel en werkruimte geeft Ellen samen met Marloes de Vries (ook illustrator) een serie workshops illustreren. Ik had mezelf een losse workshop cadeau gedaan: illustreren met potlood en inkt. Günther stond me buiten al op te wachten!


Op de 1e verdieping stap je de wereld van Immer Urlaub binnen. Een ruimte waar je prachtige spullen van verschillende ontwerpers kunt kopen: kaarten, boeken, kussens, servies en natuurlijk posters, zeefdrukken en nog veel meer. Tussen de bureaus in de studio door, waar op werkdagen ontwerpers aan het werk zijn, loop je naar de workshopruimte. Een lange tafel waar we met 8 dames en een heer los gingen met papier, potlood en inkt (en appeltaart).

Marloes en Ellen brengen de workshop met enthousiasme. ‘Wij houden van lelijk!’, dus dat gaf moed om de eerste streken op het witte papier te zetten. En het smaakt naar meer! Door de workshop zit ik vol inspiratie om het tekenen weer opnieuw te ontdekken en verschillende technieken uit te proberen. 
Heb je ook zin om (weer) eens aan de slag te gaan met tekenen? Neem eens een kijkje op de site van Immer Urlaub en wie weet zit er ook een leuke workshop voor jou tussen (of volg gewoon de complete serie)!
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter