Een mok hete koffie, de zaterdagkrant, muziekje op de achtergrond en de famkes zelf aankleed in zomerhemdje-en-rokje-met-blote-benen (de beste combi, vinden ze). De postbode bracht veel moois en ik heb een klein momentje van zaterdagochtendgeluk aan de keukentafel.

Ik sta in de Margriet van deze week. Een prachtige item over m’n blog op de Lifetylepagina. Dank je wel Margriet! 
Op de blog van 101 Woonideeën verscheen een klein interview met mij. In het kader van #101bloggers maakte ik samen met mensen die ik ontmoet heb ik op 101 Bloggersdate een serie interviews. Leuk om te doen! Zelf interviewde ik Monique, art-director van 101 Woonideeën en blogster op Vlinspiratie
Kleine Diede is geboren! Merel heeft een zusje gekregen en Kathleen en Sebastiaan maakten een speciaal kaartje om de geboorte van hun tweede meisje aan te kondigen. Ze gebruikten mijn kalender in hun ontwerp. Heel speciaal! 
Van mijn lieve familie kreeg ik een geweldig Traveler’s Notebook cadeau. Een prachtige leren omslag die je zelf kan vullen met diverse refills. Mijn afspraken en hersenspinsels krijgen een mooi plekje! Een stapeltje klein geluk op de keukentafel. 
Maar back to reality: nu moet ik rennen, tijd voor zwemles (life goes on)! Ik wens je een heerlijk zonnig Pinksterweekend toe!
Oh ja: alle kaarten zijn weer volop verkrijgbaar, neem een kijkje in de blogshop!
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

5 Reacties

Laat een reactie achter