Een prachtige zomermaand voorbij, op naar augustus! Het vakantiegevoel is hier volop aanwezig. Genoeg zonneschijn, slipperweer en bruinverbrande schouders. Kan niet beter! 

De vakantiedagen vliegen voorbij. Ik denk dat ik de maandkalender van deze maand maar ga gebruiken als mini-dagboekje. Om elke dag in een paar woorden op te schrijven waar ik ben geweest of wat we hebben gedaan. Handig, voor als ik ooit eens moed verzamel om aan de slag te gaan met een fotoboek. Voor nu is het eerst nog tijd om zomerse avonturen te beleven!

Download hier de ‘August calendar 2014’ (PDF A4)

En deel je via Instagram waar jij de poster neerzet of ophangt? Gebruik de hashtag #elskeposter, dan kan ik de foto’s gemakkelijk terugvinden. Dank je wel! De mooiste foto’s vermeld ik hier op m’n blog (de mooiste foto’s van de maand juli houden jullie nog tegoed!). Op Instagram vind je mij hier: @elskeleenstra.

Elke 1e dag van de maand vind je hier de door mij ontworpen en printable maandkalender.
Ik wens je nog een schitterende zomer toe!

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

Laat een reactie achter